December 2020 menu

De feestdagen staan weer voor de deur en evenals vorig jaar heb ik natuurlijk weer een aantal feestelijke gerechten voor de kerstdagen. Ook voor deze gerechten geldt dat ik ze pas ga bereiden als ik minimaal 3 bestellingen voor dat gerecht heb. Verder geldt voor de kerstgerechten dat ik de bestelling uiterlijk op 12 december in mijn bezit dien te hebben in verband met het tijdig bestellen van de vele ingrediënten. Tot zover de huishoudelijke mededelingen. We gaan natuurlijk voor topdagen ondanks de beperkingen van de Corona. Ik zie jullie bestellingen graag tegemoet!

Lees meer »

Herfstmenu 2020

De herfst is in volle gang, tijd om mijn zomer menu te archiveren en om mijn herfstmenu te lanceren. Naast een aantal bekende succesvolle herfstgerechten, wederom een aantal nieuwe gerechten. Ik hoop dat er zeker iets van uw gading bijzit. Nogmaals, voor menu suggesties houd ik mij altijd aanbevolen.

Lees meer »

Menu Augustus

Weet je wat nou zo lastig is aan een kok? Hij onthoudt geen enkel wachtwoord! Elke maand met het publiceren van het nieuwe menu moet eerst de laptop uit het stof worden gehaald

Lees meer »

Menu juni/juli 2020

Caelii Apitii heeft een feestje te vieren. En dat is best eens prettig in deze corona-tijden. De honderdste bestelling is besteld en daar zijn we reuze trots op! Dat willen we graag niet onopgemerkt voorbij laten gaan en dus schenden wij via deze weg alle AVG regels en maken wij de winnaar bekend, open en bloot op internet! Je moet een beetje durven in het leven....

Lees meer »

Menu Mei 2020

Het voorjaar is in volle gang, hoewel het vandaag een wat druilerige dag is. Mooi moment om het menu voor aankomende maand op de site te zetten.

Lees meer »

Menu Maart 2020

Bijgaand mijn nieuwe menu voor de komende 4 weken. Een paar bekende, maar zeker ook een paar nieuwe gerechten. Met de paasdagen in het verschiet heb ik ook een paar feestelijke gerechten opgenomen. Ik moet echter bij alle gerechten een voorbehoud maken.

Lees meer »

Decembermenu 2019

De feestmaand met naast de reguliere maaltijden ook wat ruimte voor een paar luxere gerechten. Deze Luxere gerechten lever ik vanaf 17 december. Dit zijn de Kalfsragout, de Kalfsvlees stoofschotel, de Parelhoen en de Runderlende. Deze gerechten zijn wel iets duurder en dat heeft alles te maken met de prijzen van de ingrediënten.

Lees meer »